tisdag, juli 25, 2006

det bombas.

på en balkong i Årsta sitter jag med en kall öl och funderar på varför mina lilltånaglar alltid växer så snett. de formar någon sorts vassa kilar som alltid fastnar i strumporna och dessutom åsamkar granntån (ringtån?) oprovocerat lidande.
strax dessförinnan har jag bekymrat mig över att jag börjar bli tjock (vilket i vanlig ordning säkert inte alls är fallet, men ändå), vilket gav mig ett uns av tvekan innan jag öppnade ölen, men vad fan. här sitter jag nu.
det är faktiskt en god bit in mitt introverta deppande över det faktum att mina semester dagar nu kan räknas på en oförsiktig slöjdlärares fingrar som jag kommer att tänka på Mahmoud.
jag såg honom på tv i morse. Mahmoud irrar just nu omkring i den dammiga ruinhög som fram tills igår var hans hemkvarter, i jakt på sin fru och sina tre barn. han kommer förmodligen inte att hitta dem, åtminstone inte i det skick han säkert fortfarande hoppas på. Mahmoud tittade rätt in i en välkammad CNN-reporters kamera i morse med allt det missmod, det raseri och framförallt den oförståelse det krig han inte bett om skapat hos honom och hans folk.
Mahmoud kommer (ev.) att somna i en tältsäng inatt, då kanske som officiell änkling och barnlös.

jag sitter på en balkong i Årsta med en kall öl i näven och jag bestämmer mig för att inte klippa de där trilskande lilltånaglarna när allt kommer omkring. inte idag i alla fall.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Först och främst vill jag börja med att framföra min djupa tacksamhet över att denna blogg nu är kommenterbar utan medlemskap.

Sen vill jag, med anledning av tånaglarna, erindra författaren om att tånaglarnas växtmönster ofta är tätt sammankopplade med värdens kroppslängd. Jag har en kompis som är 2.06 lång och han har ALLTID problem med sina tånaglar.

1:58 em  
Blogger Chester said...

ja, som det tekniska underbarn jag är så tog det bara tre månader innan jag förstod att man kunde låsa upp den där kommentatorsfunktionen. sån är jag.

jag gillar idén att man är värd åt sina tånaglar f ö.

2:05 em  
Anonymous Anonym said...

Here are some links that I believe will be interested

3:49 fm  
Anonymous Anonym said...

Here are some links that I believe will be interested

1:20 em  
Anonymous Anonym said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

5:17 em  
Anonymous Anonym said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

3:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Home